Lefevere geeft ook Van Lerberghe contractverlenging: "Goeie lead-out"

    Bert Van Lerberghe.

    Bert Van Lerberghe zal ook de volgende twee seizoenen in het truitje van Deceuninck-Quick Step rijden in het peloton. Hij krijgt een nieuw contract tot eind 2023. "Hij heeft al vaak fantastisch en onbaatzuchtig werk geleverd", klinkt het bij teambaas Patrick Lefevere.

    De 28 -jarige Van Lerberghe rijdt momenteel zijn tweede seizoen bij Deceuninck-Quick Step. Hij blinkt er uit als helper voor de kopmannen van de wolvenroedel. Hij heeft ook een verleden bij Cofidis en Topsport Vlaanderen.

     

    "Bert is een heel sterke renner en hij heeft al vaak fantastisch en onbaatzuchtig werk geleverd", zegt teammanager Patrick Lefevere. "Met hem hebben we een heel goeie renner voor de lead-outs maar hij kan soms ook zelf op mooie resultaten mikken wanneer het kan. Hij is nog heel leergierig en we zijn blij de samenwerking te kunnen verlengen."