Fans van Everton willen Benitez niet: "Teken niet, we weten waar je woont"

  Het bewuste spandoek dat in de buurt van Benitez zijn huis hangt.

  In het Engelse dorpje Caldy zorgde een spandoek van enkele misnoegde Everton supporters voor opschudding. Trainer Rafael Benitez zou op de radar staan van de club, maar zijn verleden bij Liverpool zette kwaad bloed.

  "We weten waar je woont. Teken niet", stond op een wit laken te lezen. Het spandoek hing over een tuinmuur in de buurt van de woning van Rafael Benitez.

   

  De Spanjaard, die tussen 2004 en 2010 aan het roer stond bij Liverpool, zou Carlo Ancelotti opvolgen in Goodison Park. Benitez won met Liverpool de Champions League na "het mirakel van Istanbul". 

   

  Benitez noemde destijds Everton "een kleine club". Die uitspraak wordt hem zwaar aangerekend door een deel van de aanhang. Eerder werden anti-Benitez spandoeken bij het stadion van Everton weggehaald.

  Het grootste succes van Benitez met Liverpool:

  Rafa Benitez is nog steeds een legende in het rode deel van Liverpool. In 2005 won hij de CL-finale na een comeback tegen AC Milan. In iets meer dan 6 minuten buigden ze een 3-0 achterstand om. Liverpool won na penalty's.