Moment van Karl: "Mooi BK met een mooie winnaar: Wout van Aert"

    Elke dag legt Karl Vannieuwkerke de dag neer met zijn moment van de dag. Vandaag kiest hij niet voor een moment op Euro 2020, maar wel voor de zege van Wout van Aert op het BK wielrennen in Waregem.

    "Zondag is de dag van de uitstapjes en wij maken ook een uitstapje naar de koers vandaag", zegt Karl Vannieuwkerke. "Op het BK wielrennen kregen we een mooie koers met een mooie winnaar: Wout van Aert."

     

    "Hij mag met de Belgische kampioenentrui naar de start van de Tour, komende zaterdag in Brest. Er zijn onmiddellijk een paar ritten die Wout van Aert helemaal liggen en dus is de kans groot dat we in die eerste Tour-week van die Belgische driekleur naar de gele trui trekken. Fingers crossed!" 

    Bekijk het moment van Karl: