Christian Eriksen stuurt Denen WhatsApp: "Jullie waren ongelooflijk goed"

  Heel Denemarken steunt Christian Eriksen.

  Christian Eriksen heeft voor tv zijn ogen uitgekeken. De nummer 10 van Denemarken supporterde in het ziekenhuis voor zijn ploegmakkers. Hoewel ze verloren van België komen er voor hun prestatie toch felicitaties van Eriksen.

  Onmiddellijk na de 1-2 tegen België meldde Eriksen zich via WhatsApp bij zijn teamgenoten. Hij schreef dat de Denen "ongelooflijk goed" hadden gespeeld. 

   

  "Christian stuurde ons kort na afloop een bericht", zegt aanvaller Martin Braithwaite, die in de slotminuten nog de lat raakte.

   

  "Ik ben het met hem eens. Zelf speel ik in Spanje misschien voor de beste club van de wereld (Barcelona, red), vandaag heb ik voor het beste team van de wereld gespeeld."

   

  "Het is geweldig wat we vooral voor rust hebben laten zien. Jammer dat het niet tot een resultaat heeft geleid."   

   

  Ook Romelu Lukaku sprak na de match over Eriksen. "Ik heb Christian vanmiddag nog gesproken en dat was best een grappig gesprek."

   

  "We hadden het over het plan dat de Denen gemaakt hadden om mij af te stoppen. Ik ben God dankbaar dat Christian nog leeft, dat ze nu weten wat er is fout gelopen. Nu kijk ik uit naar zijn herstel."  

  Lees ook: