Correcte eindstand én doelpuntenmakers: fan gaat viraal met razend knappe voorspelling

  Italië toonde zich tegen Turkije meteen als een van de grote kanshebbers

  Italië is op de best mogelijke manier begonnen aan het EK. In Rome werd in de openingsmatch afgerekend met Turkije: 0-3. Een supporter van de Italiaanse nationale ploeg slaagde er zelfs in de volledige eindstand, inclusief doelpuntenmakers, te voorspellen.

  De Italiaanse overwinning tegen Turkije was op zich zeker geen grote verrassing. De Azzurri behoren net als nog een resem andere landen bij de favorieten om over een kleine maand in Londen de EK-titel op zak te steken.

   

  In de 2e helft trok Italië het laken naar zich toe met een owngoal van Demiral en doelpunten van Immobile en Insigne. Op de Twitterpagina van Euro 2020 slaagde een Italiaanse voetbalfan erin om uren voor de aftrap een exacte voorspelling te doen.

   

  De straffe pronostiek ging inmiddels viraal op Twitter met ruim 130.000 likes. 

  De straffe voorspelling:

  Lees ook: