Ook coronageval bij Rusland, morgen tegenstander van Rode Duivels

  Andrej Mostovoj (r) is een middenvelder van Zenit. Hij werd meteen vervangen in de selectie.

  Na Nederland, Spanje en Zweden wordt ook Rusland geplaagd door een positieve speler. Andrej Mostovoj testte positief op corona en werd meteen in de Russische selectie vervangen door Roman Jevgenijev. Rusland is morgen de eerste EK-tegenstander van de Belgen.

  De Russische bond maakte het slechte nieuws van de 23-jarige winger van Zenit bekend: "Door een ongunstig resultaat van de PCR-test van Andrej Mostovoj heeft de technische staf beslist hem te vervangen door Roman Jevgenijev." Die laatste is een 22-jarige verdediger van Dinamo Moskou.


  Mostovoj debuteerde eind vorig jaar in de nationale ploeg en verzamelde sindsdien 8 caps. Op het EK zou hij waarschijnlijk geen basisspeler zijn. Zijn vervanger speelde nog maar één interland.

   

  Rusland en België nemen het morgenavond (21u) tegen elkaar op in Sint-Petersburg.