Ga naar de inhoud

Edinson Cavani blijft langer bij Man.United: "Ik voel een diepe band"

Edinson Cavani kan het goed vinden met zijn ploegmaats.

Edinson Cavani heeft zijn contract bij Manchester United met een jaar verlengd tot juni 2022. De 34-jarige Uruguayaan, die in oktober 2020 transfervrij overkwam van PSG, was dit seizoen in totaal goed voor 15 goals.

Manchester United is bezig aan een van de beste seizoenen van de laatste jaren met een plaats in de finale van de Europa League en uitzicht op de tweede plaats in de Premier League. 

 

Daar heeft Edinson Cavani zijn steentje aan bijgedragen en de veteraan uit Uruguay wil nog graag een verlengstuk breien aan zijn verblijf in Manchester.

"Gedurende het seizoen heb ik een grote genegenheid ontwikkeld voor de club en alles wat ze vertegenwoordigt." 

 

"Ik voel een diepe band met mijn teamgenoten en de medewerkers die hier achter de schermen werken. Ze motiveren me elke dag extra en ik weet dat we samen bijzondere dingen kunnen bereiken."     

 

Ook coach Ole Gunnar Solskjaer kijkt uit naar de verdere samenwerking met Cavani. "We kenden zijn neus voor goals, maar het is zijn persoonlijkheid die deze ploeg zoveel heeft gebracht."

 

"Edinson heeft een winnaarsmentaliteit en straalt dat uit bij alles wat hij doet. Edinson is een van de laatste spelers die het trainingsveld verlaat en zet met zijn professionalisme van iedere dag de toon voor onze youngsters zoals Marcus Rashford en Mason Greenwood."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Cavani scoorde onlangs in de Europa League 2x in Rome: