Ga naar de inhoud

Erik ten Hag blijft Ajax trouw ondanks Engelse interesse: "Ben hier gelukkig"

Erik ten Hag stond bovenaan het lijstje bij Tottenham.

Erik ten Hag heeft zijn contract als trainer bij Ajax verlengd tot juni 2023. Na het ontslag van José Mourinho bij Tottenham werd de Nederlander gelinkt aan een vertrek naar Londen, maar Ten Hag neemt nu alle twijfels weg en blijft de Amsterdammers langer trouw.

Al iets meer dan 3 jaar is Erik ten Hag de trainer van Ajax.  Hij verruilde in december van 2017 Utrecht voor de hoofdstad en won de beker en titel in 2019. Daar wil de Nederlander een vervolg aan breien. Ook dit seizoen is Ajax op weg naar de dubbel in Nederland.

 

Ten Hag reageerde opgewekt op het nieuws: "Ik weet met wie ik hier werk, wat de ideeën zijn en welke doelen we hebben. Ik weet ook wat de volgende stappen zijn die we kunnen zetten. Kortom, ik ben hier gelukkig."

Ten Hag is gelukkig bij Ajax:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.