KV Mechelen breekt contract Yannick Thoelen open: "Geweldig gevoel"

  Thoelen verzekerde zich met KV Mechelen op de slotspeeldag van Europe Play-offs.

  Een dag na de contractverlenging van Nikola Storm komt KV Mechelen met nieuw contractnieuws. Doelman Yannick Thoelen heeft zijn contract tot medio 2025 verlengd. De 30-jarige doelman had nog een overeenkomst tot 2022. 

  Yannick Thoelen speelt ook de komende seizoenen nog voor KV Mechelen. Thoelen lag nog tot 2022 onder contract in Mechelen, maar Malinwa verlengt deze verbintenis met 3 jaar, waardoor Thoelen nog tot 2025 onder de Mechelse lat zal staan.

   

  Sportief directeur Tom Caluwé is tevreden met de contractverlenging van de doelman. “Door deze nieuwe overeenkomst heeft Yannick hier niet alleen een verleden en een heden, maar ook een toekomst."

   

  “Hij heeft hier nog enorme stappen gezet. Yannick is nog sterker teruggekomen na zijn blessure en heeft getoond dat we altijd op hem kunnen rekenen. Zijn mentaliteit en uitstraling passen perfect bij onze club”, zegt Caluwé.

  "Nieuw contract straalt appreciatie uit"

  De 30-jarige Thoelen voelt zich goed in Mechelen en laat dat ook blijken. "Het nieuwe contract straalt appreciatie uit voor mijn harde werk. Ik voel mij goed in Mechelen en ik heb hier een goeie band met iedereen." 

   

  "Het hele plaatje klopt gewoon. Om dan voor 4 jaar te kunnen bijtekenen, dat is echt een geweldig gevoel.”

  Lees ook: