Ronaldo dan toch niet naar Real Madrid: "Zijn terugkeer heeft geen zin"

Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid, heeft de geruchtenmolen over een mogelijke terugkeer van Cristiano Ronaldo een halt toegeroepen. "Zijn terugkeer heeft geen zin", vertelt Pérez tijdens een interview op de Spaanse televisie.

Cristiano Ronaldo ligt nog tot juni 2022 onder contract bij Juventus, maar het gerucht deed de ronde dat de sterspeler opnieuw op weg zou zijn naar "zijn" Real Madrid.

 

Volgens verschillende Spaanse media zou de 36-jarige Portugees met Real onderhandeld hebben over zijn Spaanse comeback. Zo schreef de Spaanse sportkrant "AS" in maart dat Ronaldo nog steeds een Real Madrid-droom koestert.

 

De voorzitter van Real Madrid, Florentino Pérez, vertelde deze week in een interview tijdens het Spaanse televisieprogramma "El Chiringuito de Jugones" alvast dat dat sprookje voor Ronaldo niet doorgaat.

 

"Ik hou veel van hem en hij heeft ons enorm veel bijgebracht, maar het heeft geen zin dat hij terugkeert", vertelde Pérez. 

De Ronaldo van Real:

 

Ronaldo sloot zijn hoofdstuk bij Real Madrid alleszins in schoonheid af. 
In negen seizoenen in Madrid  won hij 4x de Champions League en 2x de Spaanse titel.

 

De sterspeler mag nog altijd de titel van beste schutter aller tijden bij Real Madrid op zijn palmares zetten. Hij was er in 438 competitiewedstrijden goed voor 451 doelpunten.