In deze outfits willen de Belgische atleten schitteren in Tokio

  Ze hebben er een jaar langer op moeten wachten maar deze zomer mogen de Belgische atleten het beste van zichzelf geven in Tokio. Dat willen ze natuurlijk vooral doen in hun discipline, maar ook naast de sportvelden zullen de Belgen er piekfijn uitzien. 

  Normaal zouden de atleten zich kunnen uitleven als catwalkmodellen, maar door de coronacrisis werd de modeshow op de luchthaven vervangen door een blitse videoclip. Onder meer Nina Derwael, Greg Van Avermaet, Emma Plasschaert en Charline Van Snick schitteren in de video.

   

  Het dameslabel Caroline Biss zal de vrouwelijke atleten kleden voor alle officiële activiteiten naast de baan op de Olympische en Paralympische Spelen, zoals bijvoorbeeld de openingsceremonie. De collectie bestaat uit 5 verschillende outfits, van glamourjurken tot broekpakken. 

   

  Het herenlabel Scabal neemt de officiële aangelegenheden voor zijn rekening voor de mannelijke atleten. Ambiorix is olympisch schoenenleverancier.   

   

  Peak kleedt de atleten tijdens het reizen, in het olympisch dorp en voor podiumceremoniën en Van de Velde (bij de vrouwen) en The Woody Group (bij de mannen) leveren het ondergoed. Samsonite ten slotte zorgt voor de reiskoffers.

  Met deze clip stelden de atleten hun outfits voor

  Foto's van de verschillende outfits

  Een paar beelden achter de schermen