VIDEO: Matias Suarez poort zijn tegenstander op een bijzondere manier

  Matias Suarez (m) voetbalt tegenwoordig voor de Argentijnse grootmacht River Plate.

  Kent u Matias Suarez (32) nog? De voormalige aanvaller van Anderlecht is een van de hoofdrolspelers in onze wekelijkse rubriek met opvallende voetbalbeelden uit het buitenland.

  Matias Suarez met de betere borstcontrole

  In de Argentijnse wedstrijd tussen River Plate en Rosario (3-0) pakt oude bekende Matias Suarez uit met een knappe actie. Met een borstcontrole poort hij zijn tegenstander van Rosario. Die beukt hem nadien stevig neer.

  Zo mis je een strafschop

  Nog in Argentinië gaat deze speler gigantisch de mist in. Na een extra lange aanloop trapt hij de bal recht in de handen van de doelman.

  Scheidsrechter voorkomt doelpunt

  In Mexico heeft de wedstrijdleider niet zijn beste dag. Wanneer een speler van Cruz Azul wil scoren in de rebound loopt hij in de weg van de bal.

  Bijna zo mooi als die van Jan Van den Bergh

  In ons land heeft Jan Van den Bergh met een prachtige knal in de haak het doelpunt van de week gemaakt. Ook Leipzig-speler Sabitzer schiet raak van ver.

  Bijna in de haak zoals Jan Van den Bergh

  De bal van Sabitzer verdwijnt niet in de haak, die van Younes (Frankfurt) wel. En dat in een wedstrijd tegen Bayern München (2-1).

  Iets artistieker dan Jan Van den Bergh

  Bij Dortmund heeft Erling Haaland opnieuw geschitterd. Net voor de rust vliegt hij met een kungfubeweging de bal in doel.

  lees/bekijk ook: