Belgisch duo Claude/Lie wordt 15e in single mixed relay op WK biatlon

  Florent Claude aan het werk op het WK biatlon in het Sloveense Pokljuka.

  Florent Claude en Lotte Lie zijn op het WK biatlon op de 15e plaats geëindigd in de single mixed relay. Frankrijk haalde het in een spannende finale net voor Noorwegen en kroonde zich tot wereldkampioen.

  Florent Claude en Lotte Lie finishten met elk twee schietfouten op 2'38"9 van winnaar Frankrijk. Het Franse duo Julia Simon/Antonin Guigonnat ging vijf keer in de fout bij het schieten, maar kwam na 36'42"4 als eerste over de streep. 

   

  Noorwegen, met Johannes Boe en Tiril Eckhoff, werd tweede op slechts 2"8 van de Fransen. Het brons was voor Zweden. Het Zweedse duo Sebastian Samuelsson/Hanna Oeberg strandde op 22"6 van de overwinning.

  Lees ook: