Geen nieuwe besmettingen bij Roeselare, vraagtekens achter match tegen Menen

  Roeselare kampt met 4 besmette spelers. De match tegen Aalst vorig weekend viel in het water.

  Volleybalclub Roeselare heeft geen nieuwe coronabesmettingen genoteerd bij de testronde van gisteren. 4 spelers zijn besmet. De thuismatch van zaterdag tegen Menen staat nog steeds onder voorbehoud.

  Roeselare kreeg vorige week af te rekenen met een uitbraak van het coronavirus en de wedstrijd tegen Aalst werd afgelopen weekend uitgesteld.

   

  "Dankzij de strenge quarantainemaatregelen die Roeselare vrijdag onmiddellijk opstartte, slaagt de club er momenteel in om de coviduitbraak binnen het team beperkt te houden tot 4 spelers", klinkt het in een mededeling.

   

  "Op de covidtesting van gisteren werden geen bijkomende besmettingen vastgesteld."

   

  Het is wel nog niet zeker of de thuismatch tegen Menen zaterdag zal doorgaan. Dat hangt af van een nieuwe testronde op vrijdag. Als ook daar geen bijkomende besmettingen opduiken vindt de wedstrijd plaats, aldus Roeselare.

   

  Met 35 punten heeft koploper Maaseik in de stand 4 punten voor op Roeselare (31), dat dus een wedstrijd minder speelde. Menen is met 26 punten derde.