Beerschot wil match tegen STVV laten uitstellen wegens corona-uitbraak

  Het heeft er alle schijn van dat de wedstrijd tussen STVV en Beerschot dinsdagavond niet zal worden gespeeld. Bij Beerschot kampen ze met te veel coronabesmettingen en hebben ze uitstel van de match aangevraagd.

  Bij de laatste coronatests op het Kiel zijn 11 stalen positief bevonden, zo meldt Beerschot zelf.

   

  "Daaronder meer dan 7 stalen van spelers. Conform het protocol heeft Beerschot aan de Pro League het uitstel gevraagd van de wedstrijd STVV-Beerschot van aanstaande dinsdagavond. Beerschot wacht het antwoord van de Pro League af", klinkt het in Antwerpen. 

  Speeldag 18 een week vervroegd

  Komende week wordt de 18e speeldag van de JPL afgewerkt. Eigenlijk zou die speelronde pas in de kerstvakantie plaatsvinden, maar er is beslist om hem een week naar voren te schuiven.

  Mededeling van Beerschot: