VIDEO: Jong Belgisch talent ramt machtige "windmill dunk" door de ring

  De jonge Belg Toumani Camara heeft zich afgelopen nacht laten opmerken in de NCAA, de Amerikaanse universitaire basketbalcompetitie. De 20-jarige Belg van Georgia eiste de schijnwerpers op met een geweldige dunk.

  Toumani Camara is een grote belofte in het Belgische basketbal. De 2,03m grote small forward is bezig aan zijn tweede jaar op de universiteit van Georgia, waar hij een basisplaats verworven heeft.

   

  In de wedstrijd tegen Jacksonville, gewonnen door Georgia met 98-65, blonk Camara uit met 19 punten, 7 rebounds, 4 assists en 3 steals. Het hoogtepunt van zijn wedstrijd was deze loeiharde "windmill dunk" in de 1e helft.

  De hoogtepunten van Toumani Camara tegen Jacksonville:

  Samenvatting van de wedstrijd: