Schrijf je nog als duo in voor de virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent

  Door corona kan er dit jaar geen normale editie van de Zesdaagse van Gent plaatsvinden, maar de organisatie is niet bij de pakken blijven zitten en stampte een virtuele versie uit de grond. En die kun jij winnen!

  De virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent biedt aan iedereen die fietst de kans om zelf zes dagen aan een stuk rondjes te rijden op de (denkbeeldige) piste van het Kuipke. In duo uiteraard, zoals het een zesdaagse betaamt. Je fietsmaatje kies je zelf!

   

  Deelnemers moeten elke dag het minimum aantal rondjes verzamelen dat op het programma staat, ofwel op de rollen ofwel buiten. Op dag 1 is dat 25 kilometer, op dag 6 is dat al  opgelopen naar 66 kilometer. Samen goed voor 400 (virtuele) rondjes op de piste.

   

  Teams die er niet in slagen de dagelijkse afstand te fietsen, verlaten de koers. Het duo dat na zes dagen nog steeds in de race zit én het meeste kilometers heeft verzameld, wordt tot nieuwe Keizers van de Zesdaagse gekroond. Zij winnen een piste-initiatie met Kenny De Ketele, viervoudig winnaar in Gent.

   

  Er is een dag- en eindklassement voor mannenteams, vrouwenteams en gemengde ploegen. Voor alle winnaars zijn er prijzen en de eerste 1.000 deelnemers krijgen een cadeaucheque van 5 euro van Lotto.

   

  Om je fietskilometers op de rollen aangenamer te maken, voorzien we bij elke dag een originele soundtrack met een mix van de typische sfeermuziek van de Zesdaagse en aankondigingen en aanmoedigingen van onze speaker. Je rijdt dan wel in je eentje, maar met je fietsmaatje én met de soundtrack zit je middenin de sfeer van het Kuipke.

   

  >> Inschrijven kan vanaf nu op https://virtueel.lottozesdaagse.be . Op dinsdag 17 november gaan we van start.

  Profs rijden de Snelste Ronde

  De pistiers zelf blijven dit jaar ook niet bij de pakken zitten. Negen profrenners voor wie de piste hun tweede thuis is, vallen in het Kuipke de snelste rondetijd aan. Zes mannen (Iljo Keisse, Gerben Thijssen, Kenny De Ketele, Fabio Van Den Bossche, Otto Vergaerde en Jules Hesters) geven vanaf dinsdag, elk om beurt, het beste van zichzelf over één ronde in het Kuipke. Drie vrouwen (Lotte Kopecky, Shari Bossuyt en Julie De Wilde) doen hetzelfde, verspreid over de zes dagen.

   

  Op www.desnelsteronde.be kun je raden wie op zondag tot winnaar en winnares worden gekroond. De beste voorspellers winnen duotickets voor een VIP-beleving op de Zesdaagse van volgend jaar.