Ga naar de inhoud

Moeskroen-STVV en Deinze-Seraing worden uitgesteld

Het coronavirus heeft ook dit weekend weer zijn impact op de competitie. In de Jupiler Pro League is de wedstrijd tussen Moeskroen en STVV uitgesteld. In 1B geldt hetzelfde voor Deinze-Seraing.

Moeskroen zette de voltallige spelersgroep en technische staf woensdag meteen in quarantaine, minstens tot maandag. Om hun conditie enigszins te onderhouden, werken spelers een inidividueel programma af.

 

Clubs kunnen conform het coronaprotocol van de Pro League uitstel van een wedstrijd vragen vanaf 7 coronabesmettingen binnen de A-kern. Het verzoek van de rode lantaarn werd door de vele positieve gevallen ingewilligd.

   

Vorige speeldag zag Moeskroen al de competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge uitgesteld worden. De data voor de inhaalwedstrijden worden later gecommuniceerd.

 

In 1B is ook de wedstrijd tussen Deinze en Seraing uitgesteld. Bij Deinze staat de coronateller intussen op 18 positieve gevallen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.