Acht nieuwe coronabesmettingen bij al fel geplaagd Moeskroen

  De laatste testronde heeft bij Moeskroen 8 nieuwe coronabesmettingen aan het licht gebracht. Vorige week telde de club al 9 positieve gevallen. Het lijkt zo weinig waarschijnlijk dat Moeskroen komend weekend in actie kan komen in de Jupiler Pro League.

  Na het resultaat van de laatste testen heeft het bestuur van Moeskroen beslist om de voltallige spelersgroep en staf met onmiddellijke ingang in quarantaine te plaatsen en dat al minstens tot komende week maandag. De spelers krijgen een individueel trainingsprogramma.

   

  Daarnaast diende de club woensdag een verzoek in om de competitiewedstrijd van zondag tegen Sint-Truiden uit te stellen. Clubs kunnen conform het protocol van de Pro League uitstel van een wedstrijd vragen vanaf zeven coronabesmettingen binnen de A-kern.

   

  Vorig weekend zag Moeskroen al de competitiewedstrijd tegen Cercle uitgesteld worden