Bekijk de 2 goals van Lukaku, "op dit moment de beste spits ter wereld"

  Romelu Lukaku, hij weet van geen ophouden.

  Inter kwam woensdagavond in zijn eerste groepsduel van de Champions League 2020-2021 thuis niet verder dan 2-2 tegen Mönchengladbach. De twee Italiaanse treffers kwamen op het conto van Romelu Lukaku.

  De statistieken van Lukaku ogen steeds indrukwekkender. Onze landgenoot blijft aan de lopende band scoren. In zijn laatste 9 Europese wedstrijden voor Inter maakte de Rode Duivel 11 doelpunten. 

   

  Toch toonde Lukaku zich na de puntendeling tegen Mönchengladbach niet echt tevreden. "Dit gelijkspel is geen goed resultaat. We kunnen beter. We moeten in elk compartiment sterker worden. We hebben 2 fouten gemaakt in de defensie én moeten klinischer worden voor het doel van de tegenstander", zei Lukaku.

  De twee doelpunten van Lukaku tegen Gladbach:

  Klik hier voor de 1-0.
  Klik hier voor de 2-2.

  Lees het matchverslag:

  "Beste aanvaller op deze planeet"

  Federico Pastorello is de makelaar van Lukaku. Na de match kreeg Sky Sports de Italiaan te pakken voor enkele vragen.  

   

  "Naar Italië komen was in 2019 de beste keuze voor Romelu. Hij is zeer geliefd in Milaan en dat vindt Romelu belangrijk: hij moet liefde voelen."

   

  "Als het gevoelsmatig allemaal goed zit, is Romelu tot grootse dingen in staat. Dat zie je nu ook: op dit moment is Romelu de beste aanvaller op deze planeet". 

  Weetjes over Lukaku: