Mesut Özil redt Arsenal-mascotte: "Ik betaal het loon van Gunnersaurus"

    Gunnersaurus, de mascotte van Arsenal, is gered. Hij was een van de slachtoffers van de besparingen die de club moest doorvoeren door de coronapandemie, maar Mesut Özil trekt nu zijn portefeuille open voor de dinosaurus. "Zolang ik hier speel, wil ik zijn loon betalen."

    Het schrappen van de mascotte was voor veel Arsenal-fans even slikken, maar zeker voor Jerry Quy. De man kruipt al meer dan 25 jaar in het groene pak, maar zag zijn job plots verdwijnen. De fans van de club zetten een crowdfunding op, maar die is niet meer nodig.

     

    Speler Mesut Özil kan wel wat centjes missen om Gunnersaurus te redden. "Ik vond het zo erg om te horen dat hij moest verdwijnen. Jerry Quy werd na 27 jaar aan de kant geschoven. Daarom wil ik zolang ik hier speel het loon van Jerry terugstorten aan de club. Zo kan hij de job waar hij van houdt blijven uitoefenen."

    Mesut Özil had goed nieuws voor de Arsenal-fans op Twitter