Neymar heeft nog meer dan 34 miljoen belastingschulden openstaan in Spanje

  Neymar voetbalde 4 jaar in Spanje voor Barcelona.

  Na Lionel Messi krijgt ook zijn voormalige ploegmaat Neymar junior het aan de stok met de Spaanse fiscus. De Braziliaanse voetballer staat met een schuld van boven de 34 miljoen euro op de zwarte lijst.

  Neymar (28) voetbalde tussen 2013 en 2017 in Spanje voor Barcelona. De lokale belastingdienst heeft nog een appeltje te schillen met de Braziliaan, die voor 222 miljoen euro naar PSG verkaste.

   

  Dat blijkt uit een officiële lijst van wanbetalers die de Spaanse schatkist op zijn site publiceerde.   Volgens het document zou Neymar een schuld van welgeteld 34.624.268,60 euro hebben openstaan. Dat maakt van hem de particulier met de hoogste schuld op de lijst, volgens het Franse persbureau AFP.

  Neymar (m) vormde in Barcelona een dodelijk aanvalstrio met Luis Suarez (l) en Lionel Messi (r).