Neymar wil na zijn scheiding met Nike schitteren op Puma-schoenen

    Neymar heeft intussen ook afscheid genomen van zijn opvallende haarkleur.

    Puma heeft een grote voetbalvis binnengehaald. De Duitse sportartikelengigant gaat in zee met Neymar. Een grote verandering voor de Braziliaan want hij was sinds zijn 13e verbonden aan Nike. Maar vorige maand kwam het tot een breuk. 

    Na 15 jaar kwam er deze zomer een einde aan de samenwerking tussen Nike en Neymar. De voetballer van PSG heeft een nieuwe sponsor gevonden. Hij verbindt zijn naam nu aan Puma. Hoeveel de Duitse concurrent van Nike daarvoor betaalt, is niet geweten. 

     

    Bij Puma gaat hij spelen op de legendarische "King"-schoenen. Daarmee treedt hij in de voetsporen van legendes als Pelé, Maradona, Eusebio en Cruyff. "Ik wil de erfenis die deze atleten op het veld achterlieten terugbrengen", vertelt hij op Instagram. "Ze speelden allemaal op Puma en creëerden elk op hun beurt magie in de King. En nu wil ik, bij de start van het nieuwe seizoen, dat de King weer heerst op het veld en zo generaties inspireren zoals zij dat voor mij deden."