Kirsten Flipkens: "Plots moet ik verplicht op mijn kamer blijven"

  Kirsten Flipkens

  Kirsten Flipkens heeft opnieuw slecht nieuws gekregen. Gisteren raakte bekend dat ze tot 11 september in New York moest blijven en vandaag kreeg ze te horen dat ze haar quarantaine nu moet uitzitten in haar hotelkamer.

  Kirsten Flipkens is uitgeschakeld in het enkel- en in het dubbelspel op de US Open, maar ze mag New York voorlopig niet verlaten.

   

  Onze landgenote wil graag terug naar Europa om Roland Garros voor te bereiden, maar ze moet in quarantaine in haar hotelkamer. Dat kreeg ze vandaag te horen.

   

  "Ik heb juist het nieuws gekregen dat we verplicht zijn om in onze kamer te blijven", schrijft Flipkens op Instagram.

   

  "Terwijl we gisteren het slechte nieuws hadden gekregen dat we moesten blijven tot het volgende weekend, maar dat dezelfde regels van kracht bleven in verband met trainen, aparte fitnessruimte, .... En nu moeten we opeens in quarantaine blijven in onze hotelkamer?"

  Wellicht moet Ysaline Bonaventure ook op haar hotelkamer blijven. Net als Flipkens had Bonaventure ook contact gehad met Benoît Paire, de Fransman die net voor het toernooi een positieve coronatest had afgelegd.