3 coronagevallen bij PSG: Start seizoen zonder Neymar, Di Maria en Paredes?

  Neymar is volgens de Franse sportkrant L'Equipe één van de gevallen.

  Drie spelers van de Franse topclub PSG hebben positief getest op het coronavirus. Dat maakte de club vandaag bekend. Volgens de Franse sportkrant L'Equipe is sterspeler Neymar een van de betrokkenen. Het drietal mist wellicht de competitieopener op donderdag 10 september in Lens.

  Di Maria, Paredes en Neymar?

  "De bewuste spelers ondergaan het gezondheidsprotocol", zo klinkt het op de clubwebsite van PSG. "Alle spelers en stafleden blijven de komende dagen tests ondergaan."

   

  Volgens L'Equipe gaat het om Leandro Paredes, Angel Di Maria en sterspeler Neymar. De twee Argentijnen moesten naar verluidt hun vakantie op Ibiza, momenteel rode zone, inkorten. Ook hun landgenoot Mauro Icardi was bij hen.

   

  De Braziliaan Neymar zou het derde coronageval zijn, aldus L'Equipe. Ook hij zou teruggekeerd zijn uit Ibiza.