Patrick De Koster, manager van Kevin De Bruyne, is nu ook aangehouden

  Patrick De Koster

  De onderzoeksrechter heeft beslist om Patrick De Koster aan te houden. De manager van onder meer Kevin De Bruyne werd opgepakt en urenlang ondervraagd. Het onderzoek zou gestart zijn na een klacht van De Bruyne zelf.

  Gisteren viel het parket binnen bij Patrick De Koster voor een huiszoeking. De voetbalmakelaar werd meegenomen voor verhoor en werd lang verhoord. Na een nachtje in de cel werd hij ook onder aanhoudingsbevel geplaatst door de onderzoeksrechter.

   

  "Patrick De Koster wordt verdacht van witwassen en valsheid in geschrifte", zegt Eric Van Duysse, de woordvoerder van het parket. Het onderzoek wordt gevoerd door de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie (CDBC).

   

  Het onderzoek zou gestart zijn na een klacht van Kevin De Bruyne zelf. Het zou gaan over de commissies die De Koster zou opgestreken hebben in zijn job als manager van De Bruyne, meer bepaald bij transfers.

   

  Patrick De Koster is zaakvoerder van J&S International Football Management. De makelaar behartigt de belangen van onder anderen Kevin De Bruyne, Zinho Gano, Roman Bezoes en Geoffrey Hairemans.