McLaren steekt sponsorgeld niet meer in tweewielers

  De oranje tinten van McLaren verdwijnen volgend seizoen uit het peloton.

  Na amper één jaar stapt McLaren uit de wielersport als sponsor en legt het zijn focus weer op vierwielers. WorldTour-team Bahrain-McLaren moet op zoek naar een nieuwe naamsponsor.

  McLaren stapt op het einde van het seizoen uit de wielersport. Het Britse automerk begon in december 2019 nog met steile ambities aan een nieuw avontuur, maar het coronavirus strooit roet in het eten.

   

  McLaren moet snoeien in zijn budgetten en verlegt zijn focus weer naar de autosport. Na amper één jaar komt dus een einde aan Team Bahrain-McLaren. Het WorldTour-team dat geruggesteund wordt door de koninklijke familie van Bahrein, moet op zoek naar een nieuwe naamsponsor.

   

  "Het team wil McLaren bedanken voor zijn bijdrage en wenst het alle geluk bij zijn focus op vierwielers", klinkt het in een persbericht. Onder anderen Mikel Landa, Mark Cavendish en Dylan Teuns rijden voor Bahrain-McLaren.