Stad Brussel: "Van ons mag de bekerfinale gespeeld worden"

    Het Koning Boudewijnstadion zal zaterdag wel leeg zijn, er zijn geen toeschouwers toegelaten voor de bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp.

    Als het van de Stad Brussel afhangt, gaat de bekerfinale van komende zaterdag tussen Club Brugge en Antwerp gewoon door. Dat is aan onze redactie bevestigd door de woordvoerder van de Brusselse schepen van Sport.

    De bekerfinale wordt sowieso achter gesloten deuren gespeeld, dat werd eerder al beslist. "Er worden nog extra maatregelen genomen om de veiligheid van iedereen in het stadion te garanderen. Aan de supporters van de twee clubs vragen we wel om niet naar Brussel af te zakken", klinkt het nog.

     

    Of de bekerfinale echt gespeeld zal worden, hangt nu nog af van de politici. Als de Antwerpse spelers en clubleden het Antwerpse grondgebied niet mogen verlaten, dan kan er moeilijk gevoetbald worden in Brussel.