Club Brugge bouwt parking om tot drive-in cinema voor bekerfinale

    De parking van het Jan Breydelstadion wordt een cinema.

    Club Brugge wil zijn seizoen in schoonheid afsluiten met de derde dubbel uit de clubgeschiedenis. Om toch nog wat fans te laten meegenieten van de bekerfinale tegen Antwerp, wordt de parking van het Jan Breydelstadion omgebouwd tot een drive-in cinema.

    Op 1 augustus spelen Club Brugge en Antwerp de uitgestelde bekerfinale in het Koning Boudewijnstadion. Maar de poorten van de nationale voetbaltempel blijven gesloten voor supporters.

     

    De landskampioen biedt de fans toch de kans om de finale op een originele manier te bekijken: vanuit de wagen op de parking van het Jan Breydelstadion. Op een groot led-scherm worden eerst twee films (The Lion King en FC De Kampioenen: Viva Boma) uitgezonden voor de jongste fans. Om 20u30 is het dan tijd voor de bekerfinale. Er worden 200 auto's toegelaten op de parking.