Oostende versterkt zich met jong talent van Real Madrid

  Mario Nakic in het witte shirt van Real Madrid.

  Basketbalclub Oostende heeft de komst van Mario Nakic (2,02 meter) aangekondigd. De 19-jarige Kroaat, een forward, wordt voor 2 seizoenen gehuurd van Real Madrid. Daar maakte hij het voorbije seizoen deel uit van het eerste team.

  Oostende is het voorbije seizoen uitgeroepen tot landskampioen. De club zal er nu alles aan doen om die titel te verlengen. Daarvoor kunnen ze rekenen op Mario Nakic, een 19-jarige Kroaat die op huurbasis overkomt van de Europese topclub Real Madrid.

   

  "Het jonge talent kiest voor Oostende omwille van de uitstekende reputatie van het opleidingstraject van de club onder leiding van coach Dario Gjergja", laat de kustploeg noteren.

   

  "Met Mario Nakic hebben we daarenboven een speler die kans maakt om binnen afzienbare tijd naar de NBA te gaan. Met deze aanwinst gaat de club voort op haar elan om de talentenfabriek ten volle te ontwikkelen."

  Mario Nakic zal richtlijnen krijgen van zijn landgenoot en Oostende-coach Dario Gjergja.