Opvallende gast bij Watford-Leicester: Mogi Bayat gespot in de tribune

  Mogi Bayat (links onderaan) naast de voorzitter van Watford.

  Een opvallende gast gisteren in de Premier League-match tussen Watford en Leicester City. In de tweede helft werd de omstreden voetbalmakelaar Mogi Bayat in beeld gebracht. "Dan zal hij een uitnodiging gehad hebben van de grote baas, anders ben je daar niet", dacht Jacky Mathijssen bij Play Sports.

  Twee prachtgoals in Watford versus Leicester gisteren, maar dat was niet het enige opvallende in die wedstrijd. Naast de voorzitter van Watford werd de omstreden voetbalmakelaar Mogi Bayat gespot in de tribunes, verscholen achter een mondmasker. 

   

  "Toch wel heel opmerkelijk, want eigenlijk mag niemand het stadion in. Misschien hier en daar een paar bestuursleden", zei Geert De Vlieger na de match bij Play Sports.

   

  "Dan zal hij een uitnodiging gekregen hebben van de grote baas van de club", pikte analist Jacky Mathijssen in. "Anders ben je daar niet. Misschien durft Bayat het niet te weigeren als hij daar uitgenodigd wordt."

  Mogi Bayat wordt samen met Dejan Veljkovic gezien als spilfiguur in de grote fraudezaak die het Belgische voetbal in de herfst van 2018 op zijn grondvesten liet daveren.

  Het fragment bij Play Sports: