Ga naar de inhoud

Roy Keane: "De Gea en Maguire zouden van mij niet op de bus naar huis mogen"

Teleurstelling bij Manchester United na de 1-0 van Tottenham.

Tijdens de rust van de Engelse topper tussen Tottenham en Manchester United heeft voormalig United-speler en huidig tv-analist Roy Keane vrijdagavond snoeihard uitgehaald naar doelman David De Gea en verdediger Harry Maguire. "Ik ben met verstomming geslagen", fulmineerde de Ier.

Volgens Roy Keane hadden David De Gea en Harry Maguire flink wat boter op het hoofd bij het doelpunt van Tottenham. "Maguire en De Gea, die zouden van mij na de match niet eens de bus op mogen. Laat ze maar een taxi nemen naar Manchester", was Keane bijzonder scherp.

 

"Dat zijn ervaren internationale spelers die zich zo laten aftroeven. En het gaat hier niet eens om de titel, maar om een plaats in de top 4. Om de prijzen spelen? Vergeet het maar. Het is schokkend. Ik ben met verstomming geslagen."

 

"De Gea is de meest overschatte keeper in lange tijd. Oké, hij redde een kopbal van Son, maar die bal had ik ook gepakt. Die kwam centraal op doel. Dat was geen geweldige save, zo midden in het doel. Dat is gewoon zijn job."

De Gea is de meest overschatte keeper in lange tijd.

Roy Keane

De tirade van Roy Keane:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Oordeel zelf: het doelpunt van Tottenham

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.