Help Evenepoel, Alvarado of een andere topper aan winst in Baloise Belgium Tour

  Van vandaag tot en met zondag kan je je kopman of kopvrouw aan de zege helpen.

  In de Virtual Baloise Belgium Tour zijn de wielertoeristen van woensdag tot en met zondag aan zet. Zij kunnen elke dag hun kopman of kopvrouw aan een ritzege helpen door zoveel mogelijk kilometers te rijden. Zondag kennen we de eindwinnaar.

  Normaal gezien waren we van 10 tot en met 14 juni op zoek gegaan naar een opvolger voor Remco Evenepoel in de Ronde van België. Maar vanaf vandaag wordt een alternatieve wedstrijd gereden.

   

  12 profrenners (8 mannen en 4 vrouwen) zullen elk een team aanvoeren van wielertoeristen die kilometers verzamelen. Al wie graag fietst, kan zich inschrijven en belandt automatisch bij een van de kopmannen of -vrouwen in de ploeg.

   

  Iedereen legt individueel zijn of haar kilometers af. Al die kilometers samen vormen het totaal van de ploeg en zo wint elke dag de ploeg met de meeste kilometers de "rit", zondag kennen we dan de eindwinnaar. 

   

  Aanmelden om deel te nemen is helemaal gratis. Bij de registratie moet je gewoon even je favoriete sportapp koppelen en dan volstaat het om vanaf vandaag de fiets te nemen en je kilometers als meesterknecht waar te maken.

   

  >> Schrijf je in op www.virtualbaloisebelgiumtour.be

  De 12 kopmannen en -vrouwen roepen jullie hulp in