Bent u een fervente fietser? Doe dit jaar dan zelf mee met de Baloise Belgium Tour

  Normaal gezien waren we van 10 tot 14 juni op zoek gegaan naar een opvolger voor Remco Evenepoel in de Ronde van België. Nu zal er die 5 dagen een alternatieve wedstrijd gereden worden. Ook u kunt deelnemen aan deze editie van de Baloise Belgium Tour.

   12 profrenners (8 mannen en 4 vrouwen) zullen elk een team aanvoeren van wielertoeristen die kilometers verzamelen. Al wie graag fietst, kan zich inschrijven en belandt automatisch bij een van de kopmannen of -vrouwen in de ploeg. 

   

  Iedereen legt individueel zijn of haar kilometers af. Al die kilometers samen vormen het totaal van de ploeg en zo wint elke dag de ploeg met de meeste kilometers de ‘rit’, na 5 dagen kennen we de eindwinnaar. 

   

  >> Schrijf je in op www.virtualbaloisebelgiumtour.be

  Dit zijn de 12 deelnemers:

  Remco Evenepoel

  Greg Van Avermaet

  Oliver Naesen

  Victor Campenaerts

  Laurens De Vreese

  Xandro Meurisse

  Toon Aerts

  Robbe Ghys

  Sanne Cant

  Ellen Van Loy

  Ceylin Alvarado

  Jolien D'hoore