Ronnie O'Sullivan heeft nieuwe look: "El Chapo of Freddie Mercury"

  Altijd goed voor een leuke grap: Ronnie O'Sullivan.

  Altijd goed voor een leuke grap: Ronnie O'Sullivan.

  Ronnie O'Sullivan heeft zich met subliem snooker geplaatst voor de 2e ronde in de Championship League, die plaatsvindt in het Engelse Milton Keynes.

  De 5-voudige wereldkampioen zette in groep 10 zijn concurrenten met 3-0 aan de kant.

   

  Zo potte "The Rocket" tegen Kishan Hirani breaks weg van 112, 52 en 65. De Cyprioot Michael Georgiou kreeg breaks van 116, 82 en 80 om de oren en tegen de Engelsman Chris Wakelin scoorde O'Sullivan breaks van 97 en 93.

   

  "Ik heb niet meer gepeeld sinds februari," zei O'Sullivan na zijn 3e groepszege. "Ik heb de halve finale gespeeld in de Welsh Open en de Shoot-Out mag je niet echt meetellen, vermits dat maar één frame is."

   

  "Buiten enkele demonstratiewedstrijden heb ik vorige week vier of vijf uur gespeeld, wat laat zien dat je de training waarschijnlijk niet nodig hebt."

  Donshaar onder de neus

  Leuke quote van O'Sullivan, die ook een vraag mocht beantwoorden over zijn nieuwe corona-look, met een stevige zwarte snor.

   

  "Mensen zeggen dat ik op El Chapo (de Mexicaanse drugsbaron, red) lijk. Sommigen vinden zelfs op Freddie Mercury (de overleden Britse zanger van Queen, red)."

  Tweet van ITV:

  El Chapo:

  Freddie Mercury: