STVV neemt na enkele maanden al afscheid van trainer Milos Kostic

  Milos Kostic bij zijn voorstelling als STVV-coach in januari.

  Zoals verwacht gaat STVV niet door met trainer Milos Kostic. De Sloveen nam begin 2020 de fakkel over van toenmalig interim-coach Nicky Hayen. STVV moet dus op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen.

  Kostic werd begin januari aangesteld als T1 van STVV. Hij nam de fakkel over van Nicky Hayen, die op dat moment interim-coach was na het ontslag van Marc Brys.

   

  Onder leiding van Kostic kwam STVV niet meer in degradatiegevaar. STVV won onder Kostic 3 van zijn 8 competitiematchen. Bij de stopzetting van de competite, na 29 speeldagen, stond STVV op plaats 12.

   

  "De club dankt Milos Kostic voor zijn werk de afgelopen maanden en wenst hem veel succes met zijn verdere carrière", stelt STVV.

   

  "Het was een eer om deze geweldige club met haar geweldige supporters te mogen coachen", zegt Kostic zelf op de website van STVV. "Ik voelde een enorme appreciatie vanaf dag één. Er ontstond meteen een goede band met de spelers, de medewerkers en de supporters. Een band die ik zal koesteren. Bedankt STVV, jullie waren geweldig. Hopelijk tot snel!"