Martinez blijft! En hij heeft vandaag ook een boodschap voor de Special Olympics-atleten

  Roberto Martinez maakte vandaag niet alleen bekend dat hij tot 2022 bij de Rode Duivels blijft, hij gaf vanuit zijn tuin ook het startschot voor de virtuele Special Olympics. Zijn uitdaging: "100 keer een bal hoog houden, afwisselend met links en rechts"

  "De Nationale Spelen gaan dit weekend niet door. En ik weet dat jullie heel teleurgesteld zijn", zo richt bondscoach Roberto Martinez zich tot 19.173 Special Olympics-atleten. "Maar we hoorden dat jullie actief willen blijven en willen blijven spelen. Daar hebben we een oplossing voor."

   

  De Nationale Spelen zullen nog altijd doorgaan op donderdag en vrijdag, alleen zal het een virtuele editie worden. Naast Roberto Martinez gaven ook Greg Van Avermaet, Fanny Lecluyse, Yanina Wickmayer en Dylan Borlée het startschot van deze actie. Ieder van hen heeft binnen zijn of haar sportdiscipline 2 mooie uitdagingen voor de Special atleten. 

   

  Martinez: "In totaal zijn er dus 10 uitdagingen waarin je kan tonen wat je kan. Voor de voetbaldisciplines wil ik dat jullie 10 strafschoppen scoren. Ten tweede moeten jullie de bal 100 keer omhoog houden. Als dat lukt, doe je het afwisselend met links en met rechts."

  Roberto Martinez toont zijn skills: