Koen Casteels ziet ploegmaat uitvallen met gezichtsbreuken na luchtduel

  Yannick Gerhardt raakte geblesseerd op training in een luchtduel.

  Wolfsburg-middenvelder Yannick Gerhardt heeft niet veel plezier beleefd aan de hervatting van de trainingen in de Bundesliga. Bij een luchtduel met een ploegmaat liep hij meerdere breuken in zijn aangezicht op. De 26-jarige centrale middenvelder mist de rentree van de Bundsliga volgend weekend. 

  Gerhardt ligt in het ziekenhuis, nadat hij zich gisteren zwaar geblesseerd had bij een kopbalduel in een onderling trainingwedstrijdje, meldt Wolfsburg. Coach Oliver Glasner bevestigde het slechte nieuws: "Hij heeft meerdere breuken in zijn gezicht. Dit is heel jammer."

   

  Of en wanneer de eenmalige international onder het mes moet, is nog niet duidelijk. Maandag wordt de ploegmaat van Koen Casteels voort onderzocht. De uitmatch van zaterdag bij Augsburg mist hij al zeker.

  Tweet van Wolfsburg: