David Goffin bereikt halve finales in virtueel tennistoernooi van Madrid

  Goffin versloeg deze week ook al Pouille.

  Op zijn PlayStation scheert David Goffin deze week hoge toppen in het tenniscircuit. Onze landgenoot haalde in de kwartfinales uit tegen de Fransman Benoît Paire met 6-0. In de halve finales wacht de Griek Stefanos Tsitsipas.

  Door het coronavirus bekampen de tennissers elkaar deze week virtueel in het toernooi van Madrid. De opbrengst gaat naar tennissers die in financiële moeilijkheden dreigen te komen.

   

  David Goffin is een van de uitblinkers op de PlayStation. Nadat hij Alexander Zverev en Lucas Pouille al een nederlaag had aangesmeerd, ging Benoît Paire vandaag in de kwartfinales voor de bijl met 6-0.

   

  Om de finale te bereiken moet Goffin in de volgende ronde voorbij Stefanos Tsitsipas. De Griek klopte in zijn kwartfinale David Ferrer met 6-2. In de andere halve finale vechten Andy Murray en Diego Schwartzmann voor een plek in de finale.

  Zo gaat het eraan toe in de virtuele wedstrijden

  Dit zijn de halve finales bij de vrouwen