Hamme schept duidelijkheid: "GEEN juridische stappen tegen degradatie"

  Dit weekend werd door Sporza en verschillende andere media gemeld dat VW Hamme zich zou verzetten tegen zijn degradatie na het stopzetten van de amateurcompetities. Dat bericht is door de club formeel ontkend op Twitter. 

  Door het stopzetten van de amateurcompetities in coronatijd zijn Sint-Niklaas en Hamme veroordeeld tot degradatie in de tweede amateurklasse. 

   

  Sint-Niklaas dat met nog 6 speeldagen te gaan op amper 3 punten van de redding stond, tekent verzet aan tegen de beslissing van de voetbalbond. Rode lantaarn in tweede amateur Hamme, zou zich daar bij aansluiten, maar dat bericht klopt niet.

   

  "Hoe jammer het ook is dat VW Hamme zijn sportieve kansen op behoud niet heeft kunnen verdedigen, heeft de club geen stappen gezet naar eventueel juridisch verzet, noch bestaat de intentie daartoe."