Rode Duivels: "Quarantaine was even leuk, maar nu..."

  Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en Axel Witsel hebben met mekaar gechat via Instagram.

  Wat doen Rode Duivels Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en Axel Witsel tijdens deze coronacrisis? Ze vertelden het mekaar tijdens een livesessie op Instagram. De Bruyne kijkt kinderseries op Netflix, Lukaku zwoegt met Powerpoint en Witsel speelt Mario Kart.

  Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en Axel Witsel zitten allemaal onder dak bij Roc Nations Sports. Gisteravond zette het management een livesessie met de Belgische voetballers op poten via Instagram.

   

  Het ging al snel over de kinderen van de Rode Duivels. "Om half 6 zijn die van mij al wakker", grijnst De Bruyne. "Dan spelen we in de tuin, springen we het zwembad in of kijken we Paw Patrol op Netflix."

   

  "Mijn oudste dochter bruist ook van de energie", zegt Witsel "Dan spelen we spelletjes in de tuin. Of gaan we racen in het videospel Mario Kart."

  Om half 6 zijn mijn kinderen al wakker.

  Kevin De Bruyne

  Witsel: "Doe voort tot op het WK"

  Uiteraard hadden de 3 Rode Duivels het ook over hun favoriete spelletje. "Ik wil snel weer voetballen", sprak Kevin De Bruyne. "Ik heb mijn vrouw al gezegd dat ik 2 jaar langer ga spelen om de schade in te halen."

   

  Het EK voetbal zal pas voor 2021 zijn. "Dan zijn we een jaar ouder", weet Axel Witsel. "Ik ben ook niet meer zo jong als jij, Kevin."

   

  Waarop De Bruyne zei: "Ga je al met pensioen?"

   

  Witsel: "Neen, ik doe voort tot het WK in Qatar in 2022, dan ben ik 33."

  Axel Witsel wil nog bijna 3 jaar voor de nationale ploeg voetballen.

  "Thomas Vermaelen wordt onze assistent-coach"

  Ook Romelu Lukaku snakt naar het voetbalveld: "De eerste dagen quarantaine waren nog leuk, maar nu... Ik kom hier niet buiten in België, enkel om te wandelen. Tot het einde van de straat en terug."

   

  Ondertussen houdt de aanvaller zich bezig met de trainerscursus die de Rode Duivels kunnen volgen. "Voor het eerst in jaren heb ik Powerpoint geopend. Zo'n training voorbereiden duurt uren. Terwijl je toch gewoon de beste spelers moet opstellen?"

   

  Volgens de internationals is Thomas Vermaelen de primus van de klas. "Indrukwekkend, hij wordt onze assistent-coach", weet De Bruyne.

  Zo'n training voorbereiden duurt uren. Terwijl je toch gewoon de beste spelers moet opstellen?

  Romelu Lukaku