Mignolet: "Kijken eerder uit naar die drukke periode dan dat we er tegenop zien"

  Club Brugge zag zijn wedstrijd tegen Standard uitgesteld worden door de storm. Hierdoor troepen de matchen van blauw-zwart nog wat meer samen. Dat drukke programma schrikt doelman Simon Mignolet niet af.

  De komende 18 dagen speelt Club Brugge maar liefst 6 wedstrijden. Standard, Waasland-Beveren, Manchester United, Charleroi, nog eens Manchester United en dan ook nog eens Genk. Dat is het programma van Club tot het einde van de maand.

   

  "Voor ons is dat niet echt een aanpassing", relativeert Simon Mignolet die zware reeks. "We zijn het met de Champions League gewoon om 2 matchen per week te spelen. Dat is dus de normale gang van zaken."

   

  "We hebben ook een fitte kern, wat vrij uitzonderlijk is met al die wedstrijden die we al gespeeld hebben. De trainer kan dus op tijd en stond roteren en spelers rust geven waar nodig."

   

  "We zijn nog op 3 fronten actief en dat is iets waar je als voetballer naar streeft. Je wil dus zoveel mogelijk spelen. Wij kijken dan ook eerder uit naar die drukke periode dan dat we er tegenop zien."