Belgian Lion Manu Lecomte zet een klein stapje hogerop in Spanje

    Manu Lecomte speelde dit seizoen 18 keer voor Murcia.

    Manu Lecomte speelt de rest van het seizoen voor Gran Canaria. De spelverdeler wordt door zijn club Murcia uitgeleend aan de huidige nummer 11 in de Liga Endesa.

    Manu Lecomte ging een klein jaar geleden aan de slag bij Murcia, na een avontuur in de G-League bij de Agua Caliente Clippers. Dit seizoen speelde de 24-jarige Belg er al 18 wedstrijden, waarin hij gemiddeld zo'n 17 minuten op het veld stond en goed was voor 6,1 punten, 1,2 rebounds en 1,2 assists per match.

     

    Lecomte wordt nu door Murcia, de nummer 15 in Spanje, uitgeleend aan Gran Canaria tot het einde van het seizoen. Gran Canaria prijkt momenteel enkele plaatsjes hoger in de sterke Spaanse competitie (11e). "Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk en ben dankbaar voor deze kans", laat de Belgian Lion weten op Twitter.