• home
 • video
 • pas verschenen

  Eden Hazard traint weer met bal, maakt hij comeback tegen Atletico?

  Eden Hazard speelt met de bal op training bij Real.

  Eden Hazard speelt met de bal op training bij Real.

  Het gaat de goede kant op met Eden Hazard. De Rode Duivel ligt al sinds eind november in de lappenmand, maar trainde vandaag voor het eerst weer met de bal bij Real Madrid. Wanneer Hazard opnieuw speelklaar zal zijn, blijft wel een vraagteken.

  Op 26 november kwam Eden Hazard voor het laatst in actie. Tijdens de Champions League-match tegen PSG liep de Rode Duivel een enkelletsel op na een charge van Thomas Meunier.

  Real Madrid hoopte dat Hazard 2 weken geleden al zijn comeback zou maken tijdens de Supercup in Saudi-Arabië. Maar dat kwam nog te vroeg.

  Vandaag postte Real op Twitter een foto van Hazard, die op training met de bal speelt. Heel Bernabeu hoopt dat onze landgenoot speelklaar geraakt voor de stadsderby tegen Atletico (1 februari).

  Mertens blijft binnen trainen

  Minder goed nieuws kwam er uit Napoli, waar Dries Mertens nog altijd binnen traint. De Rode Duivel herstelt nog altijd van een blessure aan zijn adductoren. 

   

  Mertens was voor het laatst te zien in een match op 22 december, op bezoek bij Sassuolo. 

   

  Extrasportief lijkt Mertens alsmaar meer op weg naar de uitgang bij Napoli. Zijn contract loopt komende zomer af en voorzitter Aurelio Di Laurentiis lijkt niet van plan de buitenspeler na 7 jaar dienstverband zomaar een nieuwe overeenkomst aan te bieden.