Team van Sven Nys zet samenwerking met ploegleider Kris Wouters stop

  Kris Wouters zondag op de veldrit in Brussel.

  Verrassend nieuws uit het veld: Telenet Baloise Lions en ploegleider Kris Wouters gaan met onmiddellijke ingang uit elkaar. Een verklaring voor de breuk wordt niet gegeven. Tweede ploegleider Eric Braes neemt zijn taken over.

  Kris Wouters was al jaren kind aan huis bij de Telenet-familie, maar de ploeg van Sven Nys heeft de samenwerking met de ploegleider beëindigd.

   

  "In onderling overleg werd er beslist de samenwerking met ploegleider Kris Wouters stop te zetten. Wij willen Kris bedanken voor zijn jarenlange inzet voor het team. Eric Braes, die tot op heden tweede ploegleider was, neemt de taken van Kris vanaf vandaag over", luidt de mededeling. 

  Kris Wouters gaf zondag in Brussel nog zijn visie op het vrouwenveldrijden: