Ga naar de inhoud

Tony Van den Bosch wordt sportief directeur bij Mechelen

 zo 5 januari 2020 20:16
Tony Van den Bosch
Tony Van den Bosch

Basketbalclub Kangoeroes Mechelen heeft Tony Van den Bosch binnengehaald als sportief directeur. Met Van den Bosch haalt de eersteklasser heel wat ervaring binnen.

Kangoeroes Mechelen is duidelijk bezig om een stevige structuur op poten te zetten. Vorige week haalde de club al Danny Verhulst binnen als commercieel directeur. Verhulst verdiende in het verleden zijn sporen bij Aalstar, toevallig ook de laatste club van Tony Van den Bosch.

 

De Antwerpenaar was vorig jaar nog enkele maanden coach bij Okapi, dat in het tussenseizoen koos voor ex-speler Trevor Huffman als nieuwe coach. Nu wordt Van den Bosch dus sportief directeur in Mechelen.

 

"Hij wordt verantwoordelijk voor het sportieve luik van het A-team, alsook de ondersteuning en de begeleiding van coaches en het uitwerken van de clubvisie over de jeugdwerking", klinkt het.

 

"Samen met voorzitter Luc Katra, general manager Paul De Peuter en commercieel directeur Danny Verhulst zal Tony zorgen voor een sterkere structuur die borg zal staan voor het ambitieuze project "Kangoeroes 2020", waarbij topbasketbal, beleving en business in Mechelen centraal zullen staan."