Nog geen cadeau onder kerstboom? Evenepoel poseert in nieuw shirt van Deceuninck-Quick Step

  Remco Evenepoel blinkt in de nieuwe outfit van The Wolfpack.

  Het nieuwe truitje van Deceuninck-Quick Step kleurt in 2020 opvallend witter dan de vorige jaren. Het team zal ook met het logo van een wolf, een verwijzing naar "The Wolfpack", op de borst rijden.

  Remco Evenepoel mocht model spelen bij de voorstelling van de nieuwe outfit van Deceuninck-Quick Step. De traditionele blauwe kleur blijft aanwezig, maar wit krijgt een prominentere plaats. Er komt ook een abstract logo van een wolf op de borst, een verwijzing naar de bijnaam van het team, The Wolfpack.

   

  "Het is iets helemaal anders dan wat het team de voorbije jaren droeg", zegt de Europese kampioen tijdrijden. "Maar ik vind het echt mooi. Toen ik de truitjes voor het eerst zag, was ik al verkocht. De combinatie van wit en blauw is knap en ik ben er zeker van dat dit shirt zal opvallen in het peloton."

   

  "De wolf op de borst vind ik ook fantastisch. Ik kan niet wachten om deze outfit bij mijn eerste race te dragen. Ik ben er ook zeker van dat de fans ervan zullen houden."

   

  Deceuninck-Quick Step won in 2019 maar liefst 68 UCI-wedstrijden. Het team gaat komend seizoen zijn achttiende jaargang in. In die periode werden meer dan 700 overwinningen behaald.