Mascherano is terug in Argentinië: Veron haalt hem naar Estudiantes

    Na een rondreis door Brazilië, Engeland, Spanje en China is Javier Mascherano na 15 jaar weer teruggekeerd naar Argentinië. De 35-jarige verdediger tekende een contract voor Estudiantes La Plata.

    Javier Mascherano is een jeugdproduct van River Plate, maar voor zijn terugkeer naar Argentinië kiest hij voor het project van Juan Sebastian Veron. Voor de voorstelling van de ex-speler van onder meer Barcelona en Liverpool was een massa volk naar het Estadio Jorge Luis Hirschi afgezakt.

     

    "Ik ken de club heel goed en kan me identificeren met de waarden waarvoor Estudiantes staat. Ik ben zelf ook een harde werker en hoop het hier dan ook de verwachtingen te kunnen inlossen", zei Mascherano, die ook de wens uitsprak "lang bij Estudiantes te kunnen blijven".