Kenny Belaey is een kunstenaar op de fiets - letterlijk deze keer

    Kenny Belaey is een kunstenaar op twee wielen. En dat zet hij nog eens in de verf in zijn nieuwste post op Instagram. Samen met kunstenaar Floris Vandelanotte maakte hij "Out of the Box", maar in plaats van een verfkwast gebruikte hij zijn fietsbanden.

    "Het is gewoon zalig om meer na te laten dan een overwinning, een medaille, een regenboogtrui of een joelende menigte", vertelde Belaey.  "Ik wilde ook tijdens het schilderen geen voet aan de grond zetten. Want het blijft trial."

     

    Wat zijn de komende doelen van Belaey? "2020 brengt nieuwe NBA-shows en vanaf juni leg ik natuurlijk alle focus op mijn allerlaatste WK en andere internationale topwedstrijden. Daarvoor ben ik nu al aan het trainen, want een goed seizoen krijg je door een goede winter door te maken."