Galatasaray, tegenstander van Club, ziet Luyindama (ex-Standard) lang uitvallen

  Christian Luyindama

  Luyindama kwam half september nog in actie in de heenmatch tegen Club Brugge.

  Galatasaray kan dit seizoen vermoedelijk geen beroep meer doen op Christian Luyindama. De 25-jarige Congolese centrale verdediger, ex-speler van Standard, heeft de voorste kruisbanden van zijn linkerknie gescheurd. Hij liep ook een scheur in de buitenste meniscus op. 

  Galatasaray speelt volgende week dinsdag (26 november) gastheer voor Club Brugge op de vijfde speeldag in groep A van de Champions League.

   

  Half september speelden beide teams 0-0 gelijk in Jan Breydel. Voor Galatasaray is dat (voorlopig) het enige punt, Club pakte er nog een tweede op bezoek bij Real Madrid (2-2). In de stand in groep A telt Club (3e) dus 1 puntje meer dan Galatasaray. Met 12 punten (PSG) en 7 punten (Real Madrid) is de top 2 uit het vizier.